top of page
lucioles orange

Het gebeuren

lucioles orange

Legends is een spektakelwandeling  om kennis te maken  met de legendes van onze streken en elders. Voor deze gelegenheid opent het Hertoginnedal domein zijn deuren voor u. Zijn 27 hectare, bestaande uit eeuwenoude bomen, een kasteel, een vijver, een kapel, een oranjerie, enz. zullen worden verlicht met duizend lichtjes.

Duik onder in de betovering en laat je meevoeren naar een magische wereld waar legendes tot leven komen door shows waarin artiesten, video-mapping en special effects samenkomen. Van de Gelaarsde Kat tot de Legende van Auderghem, van Belle en het Beest tot het Heksenbal, van de Kleine Zeemeermin tot het Spook van Berthe, het zijn allemaal betoverende fabels die een stempel drukken op uw wandeling.

Fée Legends Show
événement - Legends Show
Fée Legends Show
Fée Legends Show
Fée Legends Show
Fée Legends Show

Het principe van de voorstelling

Dit is een volledig gescripte spektakelwandeling die lokale Belgische en buitenlandse legendes oproept op evenveel emblematische plaatsen van het domein Hertoginnedal.

 

Elke legende wordt verteld, maar ook in scène gezet. De meeste gaan gepaard met live performances en een verschillend soort licht- en geluidscreatie. Enkele speciale effecten type video-mapping vervolledigen deze scenario's.

 

Gedurende de hele show kunnen de toeschouwers rondwandelen en naar wens de vier hoeken van het Hertoginnedal domein bezoeken.

ligne
ligne
événement - Legends Show
Fée Legends Show
Fée Legends Show
Cendrillon-03_edited.png
bottom of page